• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2020

06:59

DANAS SUNČANO I TOPLO VREME, do kraja dana stiže naoblačenje SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM

Vesti

DANAS SUNČANO I TOPLO VREME, do kraja dana stiže naoblačenje SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM

Podeli vest

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima. Sredinom dana na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i pojačanim severnim vetrom.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od pet do 14 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 27, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno i toplo s dužim sunčanim intervalima. Uveče i tokom noći prolazno naoblačenje s kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

Vetar slab i umeren, severoistocni. Jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

Foto: Tanjug

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 26. aprila:

Do srede na severu pretežno sunčano sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine, a u ostalom delu promenljivo oblačno mestimično sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima, a na visokim planinama sa snegom. Zatim pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set