• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

16.06.2020

23:00

UŽAS U BAJINOJ BAŠTI!  DEČAKA NAPAO ČOPOR PASA! Vukli patiku, udario se o beton,  POVRAĆAO I MUCAO OD STRAHA!

Vesti

UŽAS U BAJINOJ BAŠTI! DEČAKA NAPAO ČOPOR PASA! Vukli patiku, udario se o beton, POVRAĆAO I MUCAO OD STRAHA!

Podeli vest

Dečak (11) iz Bajine Bašte pretrpeo je pre nekoliko dana traumu kada se pred njim, dok se vraćao kući sa igrališta, stvorio čopor od 8 ili 9 pasa lutalica

Jedan od pasa mu je strgao patiku sa noge, a mališan se udario o betonsku klupu, verovatno pokušavajući da se skloni od životinja.

Njegova majka Marija Vranješ, koja inače ima četvoro dece, i te kako uznemirana ispričala je za Telegraf.rs da se sve izdešavalo u nedelju poslepodne, između 13 i 13.30 časova, kada je dobila poziv sa nepoznatog broja.

- Pozvala me je jedna gospođa kojoj sam neizmerno zahvalna, a koja se slučajno tu zatekla sa svojim sinčićem. Rekla da su dete napali psi, da nema patiku, da vrišti i trese se, da ne može da priča - objašnjava majka tok razgovora.

Kako kaže, žena sa druge strane žice joj je rekla da ga neće ostaviti dok roditelji ne dođu po njega.

- I ona je bila jako uplašena i rekla je da ga nipošto neće ostaviti. Ta ista gospođa je dva dana pre incidenta koji se mom detetu desio odbranila isto nekoga - kaže Marija.

Majka dečaka dalje priča da je njen sin samostalan, da nema potrebe da ide sa njim do igrališta, odnosno da ga prati, kao i da je od malena dolazio u dodir sa raznim životinjama te da mu inače nisu strane.

- Mogu samo da zamislim kako je užasno bilo kada posle toga nije mogao da priča kad sam ga pozvala. Dete se umokrilo u gaćice i povraćalo od straha, promuklo - uznemireno je ispričala dečakova majka.

Ceo slučaj su, kako dodaje, prijavili policiji, a onda i otišli kod lekara.

- U Domu zdravlja su odmah opet obavestili policiju. Oni su došli da uzmu izjavu. Detetu je rađen EKG i meren mu je pritisak, posle čega je dobio uput kod bolničkog psihologa - zaključuje majka i dalje bespomoćna jer ne zna kojoj službi da se obrati kako se ovakav slučaj više ne bi ponovio.

Inače, prema njenim rečima, psi lutalice nisu novina u Bajinoj Bašti gde ih, kako nam Marija kaže, ima po celom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set