• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

30.06.2020

15:30

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA DEVOJČICOM KOJA JE POBEGLA NA PRIJEMNI! Stigli rezultati, neće vam se svideti!

Vesti

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA DEVOJČICOM KOJA JE POBEGLA NA PRIJEMNI! Stigli rezultati, neće vam se svideti!

Podeli vest

Trinaestogodišnja Tamara Blažić iz Niša, koja je u subotu ujutru pobegla od kuće kako bi polagala prijemni ispit za sedmi razred Matematičke gimnazije u Beogradu, nažalost, nije uspela da se upiše u ovu školu za nadarene učenike! Ove godine u sedmi razred upisaće se 40 učenika, a Tamara je, uprkos velikoj želji, ostala "ispod crte"

Njen otac Marijan Blažić kaže da se devojčica plašila da joj neće dozvoliti da ide na prijemni, pa je na svoju ruku sela u autobus i otišla za Beograd.

- Da je pitala, mi bismo to odobrili. Ona je sportista, osvajala je medalje u tekvondou, uči dva jezika, vukovac je i predsednik u školskom parlamentu. Dete je stvarno za primer - ispričao je Blažić.

OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE TAMARA (13) POBEGLA OD KUĆE, kamere je snimile u Beogradu!

Devojčicu su u subotu u 6.50 ujutru prvo snimile kamere Glavne autobuske stanice u Nišu kako kupuje kartu za Beograd.

- Oko 17 sati uočena je u restoranu brze hrane kako priča nekoj devojčici da ima autobus za Niš u 17.30, ali je zatim u 17.40 viđena na Slaviji kako se kod druge devojčice raspituje gde je najbliži učenički dom. Oko 21 čas je došla i potvrda direktorke gimnazije u Beogradu da je devojčica taj dan polagala prijemni. Zatim je oko ponoći devojka, koja je sedela preko puta devojčice, javila da dete spava u trolejbusu. Pošto tu nije pronađena, ponovo je došlo do kratkotrajnog vakuuma u potrazi. Ipak, u 3.20 jedna devojka javila je da je videla Tamaru u autobusu Ugrinovci-Trg republike i tada je devojčica i pronađena - kaže izvor blizak istrazi.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikanor

pre 3 godine

Ovo dete BEŽI od nečega ili od nekoga. Da je imala podršku roditelja sigurno bi prošla.

JEDAN TRAG JE BIO KLJUČAN U PRONALASKU DEVOJČICE Direktorka Matematičke gimnazije otkrila KAKO SE TAMARA (13) PONAŠALA NAKON PRIJEMNOG!
Društvo

JEDAN TRAG JE BIO KLJUČAN U PRONALASKU DEVOJČICE Direktorka Matematičke gimnazije otkrila KAKO SE TAMARA (13) PONAŠALA NAKON PRIJEMNOG!

Trinaestogodišnja devojčica Tamara Blažić (13), čiji je nestanak prijavljen u subotu, a koja je pronađena u Ugrinovcima, iz Niša je išla na prijemni za Matematičku gimnaziju. Direktorka Matematičke gimnazije Mirjana Katić je za RTS rekla da je devojčica polagala prijemni i da je verovatno bez znanja roditelja napustila Niš i došla u Beograd.

29.06.2020

08:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set