• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TopPres

27.07.2020

09:39

OVO SE U SRBIJI NIJE DESILO VIŠE OD 80 GODINA! Ono što je Danijela iskopala u svojoj bašti je NEVEROVATNO! (FOTO)

Vesti

OVO SE U SRBIJI NIJE DESILO VIŠE OD 80 GODINA! Ono što je Danijela iskopala u svojoj bašti je NEVEROVATNO! (FOTO)

Podeli vest

Pre samo nedelju dana u selu Belosavci nadomak Topole u domaćinstvu Nikić iskopan je krompir težak 1,345 grama. Međutim, par dana posle, u Ljubeselu Danijela Marković u svojoj bašti pronašla je krompir težak 1,100 grama

- Drugi put sadim baštu na ovom mestu, to je prva reprodukcija belog krompira. Kad sam krenula da kopam prvo sam izvadila taj najveći koji je malo teži od kilograma ali u blizini njega našla sam još dva jedan je oko 800 grama a drugi oko 600, neverovatno tri krompira skoro tri kilograma - priča za TopPres Danijela Marković.

Danijela u svojoj bašti izvadila tri krompira teška skoro tri kilograma, foto: TopPres

Foto: TopPres

Prema njenim rečima krompir je sve iznenadio jer je bez mnogo hrane i nege dostigao visoke prinose.

- Moja baka ima 83 godine, kaže da nikada nije videla ovako krupne krtole. Svi su se oduševili i iznenadili jer mi gajimo baštu isključivo organski nema hemije, nije ni navodnjavano jer je na otvorenom a bilo je čestih padavina. Par puta je sa kišom bilo i grada ali ništa mu nije smetalo porastao je što se kaže kao iz vode - ponosna je Danijela.

Ovako veliki krompir završio je u pomfritu a ukus je prema rečima degustatora fantastičan.

Foto: TopPres

Foto: TopPres

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
eda

pre 3 godine

Industrijski, idite u fabriku čipsa da vidite koje smeće stavljaju

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set