• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2020

07:05

DANAS SUNČANO I TOPLO, OKO 30 STEPENI! Početkom sledeće nedelje očekuju nas PLJUSKOVI I VREMENSKE NEPOGODE!

Vesti

DANAS SUNČANO I TOPLO, OKO 30 STEPENI! Početkom sledeće nedelje očekuju nas PLJUSKOVI I VREMENSKE NEPOGODE!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa maksimalnom temperaturom od 29 do 31 stepen

Vetar slab do umeren severni i severoistocni, a jutarnja temperatura od 13 do 18 stepeni.

U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo, vetar slab severni i severoistočni, jutarnja temperatura oko 18 stepeni, a maksimalna dnevna oko 30.

Foto: printscreen rhmz

Početkom sedmice će biti sunčano i vrlo toplo. Zatim, u utorak od sredine dana, najpre na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, moguće su i nepogode, jak vetar i grad.

U sredu pretezno oblačno i sveže, mestimičmo s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, češćim u centralnim i južnim krajevima.

Narednih dana promenljivo oblačno i toplije, a uglavnom u centralnim i južnim predelima mestimično sa kratkotrajnom kišom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set