• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

11.08.2020

13:38

OVO JE NAJROMANTIČNIJA PRIČA SRBIJE! Na obali Tise jedna klupa svedok je da prava ljubav ne zna za prepreke!

Vesti

OVO JE NAJROMANTIČNIJA PRIČA SRBIJE! Na obali Tise jedna klupa svedok je da prava ljubav ne zna za prepreke!

Podeli vest

Tanja Ćetojević i Uglješa Latić upoznali se kao tinejdžeri, a sada kao ozbiljni ljudi nastavljaju svoju romantičnu priču


Na obali Tise, na elemirskom izletištu Babatovo stoji "Klupa pomirenja". Neobična po izgledu, s blagim udubljenjem na sredini, starosedeoci tvrde da je takva od čvrstih zagrljaja zaljubljenih parova koji se godinama na njoj odmaraju. Ovde se, pričaju Zrenjaninci, dogodilo najviše prosidbi, obnavljane su veze i zakletve...

KAD BI ZNALA DA PRIČA 

Foto: V. N.

Na ovoj klupi, kažu Zrenjaninci, dogodilo se najviše prosidbi, obnavljane su veze i zakletve...

Na njoj su poljupce prethodnog vikenda razmenili Tanja i Uglješa, zaljubljeni par među kojima je ljubav zaiskrila na prvi pogled, baš tu, pre 13 godina, a onda se prekinula... Na "Klupi pomirenja" sada su rešili i da svoju ljubav učvrste brakom.

- Upoznali smo se pre 15 godina, pa raskinuli i razdvojili, ali je naša ljubav sudbinska, jer je sada ozbiljnija. Hteli smo da se venčamo, ali nas je situacija sa koronavirusom malo usporila. Uskoro ćemo ljubav krunisati brakom i to nam je trenutno najvažnije - kaže Uglješa dok iz zagrljaja na "Klupi pomirenja" ne ispušta svoju lepšu polovinu.

Da prva ljubav zaborava nema, slaže se i buduća gospođa Latić. Njihovu ljubav nisu mogle da zaustave niti spreče godine razdvojenosti.

- Kada smo se upoznali pre 15 godina, ja sam imala 16, a Uglješa 17. Bili smo suviše mladi tada, ali smo se i onda, kako kažu, "prepoznali". Životni putevi su nas u međuvremenu odveli na drugu stranu i ponovo se ukrstili - priča Tanja.

Foto: V. N.

Iako su više od decenije bili razdvojeni, često su jedno drugom, kažu, padali na pamet, ali nikada nisu ni slutili da će se venčati. Kada su se ponovo sreli, sve emocije su oživele.

- Satima smo pričali, a poštovanje i razumevanje nikada nije iščezlo - ističe ovaj zaljubljeni par i poručuje da život bez ljubavi nema smisla.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set