• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.J.

06.10.2020

11:22

(FOTO) PARAĆINCI OPET PODRŽALI TRAMPA: Predsednik Amerike osvanuo na bilbordu u centru grada, EVO ŠTA SU MU PORUČILI!

Vesti

(FOTO) PARAĆINCI OPET PODRŽALI TRAMPA: Predsednik Amerike osvanuo na bilbordu u centru grada, EVO ŠTA SU MU PORUČILI!

Podeli vest

Kao i pre četiri godine Alternativni parlament građana iz Paraćina postavio je veliki bilbord od više desetina kvadrata u centru grada kao podršku republikanskom kandidatu Donaldu Trampu na predsedničkim izborima u SAD uz poruku ,,Sviraj to ponovo Sem" iz kultnog filma Kazablanka

Paraćinci su pre četiri godine predvideli Trampovu pobedu nad Hilari Klinton uz natpis na bilbordu "Lav protiv zmije". Građani Paraćina sada pozivaju sve Srbe sa pravom glasa u SAD da podrže Trampa.

Foto: G.J.

 

- Podržavamo samo mišljenje građana i njihovu podršku Trampu. Pokazalo se da je Trampova
administracija apsolutno bolja za interese Srba i Srbije. Bajden je apsolutni srbomrzac i jedan od
najzaslužnijih demokrata za sve što se proteklih decenija loše događalo Srbima na ovim prostorima.

Foto: G.J.

 

Tramp nije militantan, povlači se iz Nato nije preduzeo ni jednu lošu aktivnost protiv Srba i Srbije, kaže predsednik Alternativnog parlamenta građana Milan Ilić.

Noćas sam razgovarao sa Srbima u Los Anđelesu i oni podržavaju Trampa, svi glasaju za njega i to je
potencijal od nekoliko miliona glasova. Kažu da su Srbi 100 procenata za Trampa, ali je u toku
nepravedna kampanja u medijima i 95 odsto objava je protiv Trampa.

Foto: G.J.

 

On je nezavisan od moćnih finansijskih lobija, zato nije omiljen u medijima, jer njemu politika je nije motiv da bi zaradio još više i profit. Nema ni jednu finansijsku aferu. Srbi sa Trampom imaju perspektivu i budućnost, zaključio je Ilić.

 

(VIDEO/FOTO) OVO JE OD SADA JEZERO TRAMP! Evo kako su se Srbi sa Kosova i Metohije zahvalili predsedniku SAD!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set