• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2020

12:00

HITNO UPOZORENJE RHMZ! Preti nam poplava, OVI DANI BIĆE NAJKRITIČNIJI

Vesti

HITNO UPOZORENJE RHMZ! Preti nam poplava, OVI DANI BIĆE NAJKRITIČNIJI

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo upozorenje za područje Srbije.

- Obilna kiša u ponedeljak najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije (količina od 20 do 50 mm za 24 h, lokalno i više). Posle podne, uveče i u toku noći padavinska zona širiće se preko centralnih krajeva ka istoku zemlje. Prestanak kiše u utorak (13.10.) ujutro na jugozapadu, a sredinom dana i u ostalim krajevima - stoji na sajtu RHMZ.

Foto: Tanjug

 

Iz ove institucije objavljeno je i upozorenje za Beograd.

- Od ponedeljka posle podne do utorka ujutro na području Beograda obilna kiša sa količinom od 30 do 40 mm - precizirali su.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set