• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2020

09:05

HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA, ZA ULAZAK U SRBIJU se čeka se i DO OSAM SATI!

Vesti

HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA, ZA ULAZAK U SRBIJU se čeka se i DO OSAM SATI!

Podeli vest

Na graničnim prelazima i dalje se formiraju kilometarske kolone pred stupanje na snagu nove mare prema kojoj je ulazak u Srbiju za strane državljane moguć samo uz negativan PCR test ne stariji od 48 sati, a za državljane Srbije obavezan desetoodnevni karantin


Prema poslednjim informacija, na ulazak u Srbiju iz Mađarske se čeka na Horgošu više od pet sati, a, kako navodi RTS, toliko se čeka i na mađarskom prelazu Reske.


Na graničnom prelazu Batrovci kolona vozila iz pravca Hrvatske dugačka je nekoliko kilometara.

Na ulazak iz Hrvatske se čeka oko šest sati, tokom noći građani su stajali u koloni i osam sati.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ero

pre 3 godine

Sve čestitke našem rukovodstvu,na čekanju od 8 sati.Drugi put putujemo u španiju sa ovim parama,tamo da ih trošimo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set