• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2021

07:23

SRBIJA U MINUSU! Danas mraz i hladno, u jugoistočnom delu zemlje NA SNAZI CRVENI METEOALARM!

Vesti

SRBIJA U MINUSU! Danas mraz i hladno, u jugoistočnom delu zemlje NA SNAZI CRVENI METEOALARM!

Podeli vest

U Srbiji ujutro vedro uz umeren i jak mraz, na jugu zemlje oblačno ponegde uz provejavanje slabog snega, a tokom dana pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i hladno, saopšteno je iz RHMZ


Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak. Jutarnja temperatura od -11 do -5 stepeni, najviša dnevna od -1 na jugu do pet Negotinskoj krajini.


U Beogradu ujutro vedro uz umeren mraz, a tokom dana pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i hladno. Vetar slab i umeren severozapadni. 

Jutarnja temperatura od -9 do -5, najviša dnevna oko dva stepena.

Foto: printscreen rhmz



U utorak u svim krajevima, a u sredu još u centralnim i južnim umeren, ponegde i jak mraz.

Dnevna temperatura biće u postepenom porastu, posebno od srede, a od četvrtka slab jutarnji mraz se očekuje samo na jugu zemlje.

U utorak promenljivo oblačno. U sredu naoblačenje, posle podne sa slabom kišom u severnim, a uveče i u ostalim predelima. Na planinama, a krajem dana i tokom noći i na jugu padaće slab sneg.

Foto: printscreen rhmz


Do kraja perioda umereno i potpuno oblačno, tek ponegde sa slabom kišom, a samo se još u četvrtak ujutru na jugu Srbije očekuje provejavanje slabog snega.

Foto: printscreen rhmz

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set