• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

22.03.2021

11:50

DO KRAJA DANA JOŠ 15 CENTIMETARA SNEGA! Evo kada možemo očekivati toplije dane!

Vesti

DO KRAJA DANA JOŠ 15 CENTIMETARA SNEGA! Evo kada možemo očekivati toplije dane!

Podeli vest

Do kraja dana u brdsko-planinskim predelima povećanje visine snežnog pokrivaca za 10 do 15 cm, lokalno i više, saopštio je Republički hidrometerološki zavod

U Srbiji sutra ujutro i pre podne na severu i zapadu pretežno sunčano. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabim snegom ili susnežicom. Posle podne u svim krajevima promenljivo oblačno.

Vetar umeren i jak, severni. Najniža temperatura od -5 do 2 C, a najviša od 2 C na jugoistoku Srbije do 10 C na severu Vojvodine. U toku noći u Vojvodini uglavnom suvo, a u ostalim krajevima povremeno sa snegom.

Foto: Pixabay

U Beogradu ujutro slab mraz
U Beogradu ujutro slab mraz

U prvom delu dana pretežno sunčano, a posle podne promenljivo oblačno i malo toplije. Duvaće umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura u Beogradu od -3 do -1 C, a najviša oko 9 C.

U sredu promenljivo oblačno, prohladno i vetrovito uz smenu sunčanih intervala i povremenih pljuskova kiše i snega.

Od četvrtka toplije

Od četvrtka, 25. marta, do 30. marta sve toplije i u većini dana pretežno sunčano, a prolazna naoblačenja očekuju se 28. i 30. marta s kratkotrajnom kišom u nižim predelima i sa slabim snegom na visokim planinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set