• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2021

07:18

Slađanova priča sa vakcinom obišla je Srbiju, i svi su se čudili, a sada je došlo vreme da je ono što se njemu desilo NORMALNO

Vesti

Slađanova priča sa vakcinom obišla je Srbiju, i svi su se čudili, a sada je došlo vreme da je ono što se njemu desilo NORMALNO

Podeli vest

Slađan Antić iz Vranja je 28. januara ove godine primio Fajzerovu vakcinu, potom je 18. februara revakcinisan kineskom Sinofarm dozom, a za Informer kaže da nije isključena ni treća doza vakcine

Podsećanja radi, Slađan je prvu dozu vakcine Fajzera primio u Domu zdravlja u Vranju, dok je za drugu dobio SMS iz E-uprave da u zakazano vreme dođe u sportsku halu Vranja.

Nakon neobaveznog razgovora sa doktorom saznao je kako je revakcinisan Sinofarm vakcinom, što se razlikuje od prve doze.

- U razgovoru doktor koji mi je prijatelj mi kaže "super je ova kineska vakcina koju si primio, ona je ekstra". Ja iznenađeno pitam kako kineska, ja sam primio "Fajzerovu" vakcinu i tu je onda nastao metež - izjavio je Slađan tada za RTS.  

Kako su uveli i treću dozu vakcine koja bi po preporuci trebalo da bude ista kao prethodne dve, ali i ne mora, ekipu iz Informera je zanimalo šta na tu temu ima da kaže ovaj Vranjanac koji je, kako se ispostavilo, išao korak ispred vremena. 

- Ja nemam ništa protiv vakcina, samo smatram da treba da budu dobro ispitane - rekao je Slađan za Informer, pa je šaljivo dodao - Nisam siguran na kome su ih ispitivali, možda na meni.

 

Foto: S.T.

Kakvog je Slađan zdravstvenog stanja sada

Iako ne isključuje mogućnost vakcinisanja trećom dozom vakcine, Antić još uvek nije razmišljao o tome koju bi odabrao ovog puta. 

- Bilo mi je loše nakon kombinovanja vakcina, imao sam problem sa nesvesticama, a imam ih čak i danas - odgovorio je Slađan na pitanje kakvog je sada zdravstvenog stanja i dodao da su se nakon toga pojavili i drugi zdravstveni problemi, s obzirom da je srčani bolesnik i dijabetičar, ali da o njima ne želi da priča. 

- Ja ne kažem da su meni te nesvestice i loše zdravstveno stanje zbog vakcina, to ne znam - rekao je on.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set