• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

19.08.2021

12:57

OPŠTOJ BOLNICI DONIRALI KLIMA UREĐAJE! Udruženje "Borci za Bor" reagovali onda kada je napotrebnije

V.J.

Vesti

OPŠTOJ BOLNICI DONIRALI KLIMA UREĐAJE! Udruženje "Borci za Bor" reagovali onda kada je napotrebnije

Podeli vest

Da su članovi Urduženja ,,Borci za Bor ,,uvek tu kad god je nekome pomoć najpotrebnija, pokazali su to mnogo puta do sada organizujući mnogobrojne humanitarne akcije.

Ovoga puta u saradnji sa Menjačnicom ,,In plus,, iz grada rudara, rešili su da i tako težak i odgovoran posao lekara i medicinskog osoblja borske Opšte bolnice malo olakšaju .

Rešili su da novac ulože u kupovinu klima uređaja kojima će se opremiti odeljenja radiologije i grudno odeljenje Opšte bolnice u Boru, na kojima su zaposleni čitave protekle godine proveli u skafanderima i pod maskama, boreći se sa pandemijom , kaže Dalibor Jović, predsednik udruženja Borci za Bor.

Foto: V.J.

 

,,Ovi ljudi zaslužuju mnogo više. S obzirom na to da su to heroji koji su u vreme najvećih udara korone bili najviše izloženi, radili pod veoma otežanim uslovima, izlažući opasnosti svoje živote spasavajući druge, rešili smo da im makar na ovakav način olakšamo malo rad u ovim vrelim tropskim danima, ističe predsednik Udruženja Borci za Bor, Dalibor Jović.

Ovo je od velike koristi kako za same pacijente koji leže na odeljenju kako bi pored svojih problema koje imaju lakše prebrodili i velike vrućine budući da nijedna soba na grudnom odeljneju nema klima uređaj.

Svakako su klime od velikog značaja i koristi za sve zaposlene, napominju uz reči zahvalnosti medicinari grudnog odeljenja u Gradskoj bolnici u Boru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set