• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.G.

09.09.2021

15:21

HOĆEMO LI U ŠABAC NA VAŠAR?! U gradu i okolini raste broj zaraženih, odluku donosi Štab za vanredne situacije!

Vesti

HOĆEMO LI U ŠABAC NA VAŠAR?! U gradu i okolini raste broj zaraženih, odluku donosi Štab za vanredne situacije!

Podeli vest

Epidemiološka situacija na teritoriji Mačvanskog okruga je nestabilna, može se reći preteća, ocenjeno je danas na sednici Štaba za vanredne situacije Grada Šapca

Ukupno je na području grada pozitivno 835 osoba. U osnovnim i srednjim školama je kovid pozitivno 88 učenika, a 22 odeljenja upućena su na onlajn nastavu.

U poslednja 24 sata na teritoriji Mačvanskog okruga registrovano je 268 pozitivnih slučajeva na korona virus, od tog broja 124 je sa područja Šapca. Na bolničkom lečenju su 43 pacijenta, od kojih je 4 narespiratoru.

Dan ranije u kovid ambulanti je zabeležen najveći broj pregleda od početka pandemije, čak 626. Prvih pregleda je bilo 403, dok je kontrolnih 223.

Na sednici Štaba za vanredne situacije razmatrana je odluka o održavanju Čivijaškog karnevala i Šabačkog vašara, ali o konačnoj odluci raspravljaće se u ponedeljak za kada je zakazana nova sednica Štaba. Ukoliko bude potrebe, sednica će biti održana i ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set