• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

11.10.2021

11:06

Ko na internom odeljenju pacijentima krade hranu? U čačanskoj bolnici postavljene klopke!

Vesti

Ko na internom odeljenju pacijentima krade hranu? U čačanskoj bolnici postavljene klopke!

Podeli vest

Svašta je do sada viđeno u čačanskoj bolnici, ali da se lisica prošeta internim odeljenjem i da krišom hranu namenjenu pacijentima još uvek nije zabeleženo

Ova životinja već nekoliko proteklih dana šeta se po krugu bolnice, a po svedočenju pojedinih osoba, otima hranu za bolesnike.

Upravnik čačanske zoo-higijene Aleksandar Maksimović naveo je da su postavljeni kavezi kako bi se lakše savladala i uhvatila ova divlja životinja.

- Postavili smo kaveze u krugu bolnice i na ulazu u interno odeljenje kako bismo pokušali da uhvatimo ovog predatora na zahtev direktora čačanske bolnice Miroslava Sretenovića - rekao je za RINU Maksimović.

Foto: Rina

Da li je to nemar ili nešto drugo u čačanskoj bolnici trebalo bi da bude uskoro poznato.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
starina

pre 2 godine

Hm.hm. Lisica krade hranu u bolnici????? Zar se hrana namenjena bolesnicima drzi izlozena na degustaciju psima lutalicama i lisicama?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set