• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

21.10.2021

15:41

DA LI JE OVO PROUZROKOVALA KORONA?! Završena obdukcija preminulog dečaka iz Kruševca, evo šta je još otkriveno!

Vesti

DA LI JE OVO PROUZROKOVALA KORONA?! Završena obdukcija preminulog dečaka iz Kruševca, evo šta je još otkriveno!

Podeli vest

Prilikom obdukcije tela đaka A. C. (16) iz Kruševca, koji je u utorak ujutro preminuo u kućnoj izolaciji, primećeni su znaci meningitisa, nezvanično saznaju “Novosti”

Ipak, šta je tačno dovelo do smrtnog ishoda dečaka, kod koga je virus korona potvrđen 16. oktobra, biće poznato tek kada stignu konačni rezultati obdukcije.

Upravo dodatne analize koje će se raditi nakon obdukcije, koju je naložilo Više javno tužilaštvo, treba da rasvetle uzročno-posledične veze moguće upale mozga i KOVID-19,i uopšte, sam tragičan lanac koji je doveo do smrti dečaka.

Kako je za “Novosti” predočeno u porodici preminulog dečaka, dečak se žalio na glavobolju, povraćao je i kašljao.

Od kovida su u porodici oboleli i Aleksandrova starija sestra i otac. Sahrana dečaka biće obavljena  u petak u 13 sati na Novom groblju u Kruševcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 2 godine

Vi kompletno sa lekarima i onim ko je zasluzan za ovo imate ozbiljne psihicke probleme, sve je korona, nestale sve bolesti samo korona, lecili decka od korone jer je bii lazno pozitivan naravno, jer pcr test nije pouzdan za bilo sta, a u svakoj bolesti vam se prividja korona, lecili ga od korone tj nisu mu nista dali, a decko imao meningitis i sad kao korona izaziva meningitis da se operu hahahaj, pa ne verujem koji stepen ludila je ovo dostiglo.

Shvatio sam da moram da stanem pred đake i kažem da njihovog druga više nema! PRUŽILI SMO DECI SVU PODRŠKU!
Društvo

Shvatio sam da moram da stanem pred đake i kažem da njihovog druga više nema! PRUŽILI SMO DECI SVU PODRŠKU!

Profesor fizičkog vaspitanja iz Kruševca, Miljko Đokić, koji je bio razredni starešina učeniku A.C. (16), preminulom juče u kućnoj izolaciji, kaže za “Novosti” da je informaciju o tome šta se dogodilo dobio oko pola 12, potom je saopštio direktorki i kolegama, a onda shvatio da će morati da stane pred svoje đake i kaže im da njihovog druga više nema

20.10.2021

13:37

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set