• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.10.2021

08:13

Jutra hladna i maglovita, tokom dana u većem delu zemlje sunčano! Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana!

Vesti

Jutra hladna i maglovita, tokom dana u većem delu zemlje sunčano! Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana!

Podeli vest

Na jugu i zapadu Srbije ujutru će mestimično biti magle, koja će se po pojedinim kotlinama zadržati i tokom prepodneva. U toku dana u većem delu zemlje se očekuje sunčano vreme, osim u Timočkoj Krajini, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Vetar će biti slab, u košavskom području umeren i jak jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od minus 2 stepena C na jugu Srbije, do 13 stepeni C na jugu Banata, najviša dnevna od 14 do 19 C.

U Beogradu će biti sunčano i vetrovito, sa umerenim, kratkotrajno i jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura od 6 do 9 C, najviša dnevna oko 18 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u ponedeljak ujutro na jugu i zapadu očekuje se mestimično magla. U toku dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini umereno oblačno. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, na jugu Banata i olujnim jugoistočnim vetrom. Uveče postepeno naoblačenje sa zapada, tokom noći kiša.

U utorak oblačno, vetrovito i malo hladnije s kišom. Duvaće umeren i jak, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. Po podne prestanak padavina, zatim i delimično razvedravanje, a vetar će biti u skretanju na zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju.

U sredu umereno do potpuno oblačno, pre podne suvo, po podne ponede s kišom, krajem dana na jugu Banata ponovo jačanje jugoistočnog vetra.

Zatim do kraja perioda pretežno oblačno s čestom pojavom kiše, a u četvrtak i vetrovito sa umerenim i jakim, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i olujnim južnim i jugoistočnim vetrom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set