• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2021

11:13

U ovom gradu korona kosi sve pred sobom, ZA DAN PREMINULO 7 LJUDI

AP PHOTO

Vesti

U ovom gradu korona kosi sve pred sobom, ZA DAN PREMINULO 7 LJUDI

Podeli vest

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 133 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 15 pacijenata, od toga su 3 pacijenta na respiratoru. U protekla 24 časa na odeljenjima čačanske bolnice preminulo je sedam pacijenata.

Preminuli su S.M. (79) iz Čačka (pozitivan), K.S. (90) iz Čačka (pozitivna), S.J. (77) iz Čačka (pozitivna), Š.R. (71) iz Čačka (pozitivan), G.D. (85) iz Čačka (pozitivna), P.N. (79) iz Čačka i B.Č. (84) iz Čačka (pozitivan).

U protekla 24 časa bio je prijem 10 pacijenata, otpust 15 pacijenata, 1 transport za Anemiju i 1 transport za Kragujevac.

Hospitalizovano je 1 Covid pozitivno dete na pedijatriji, 1 Covid pozitivna trudnica na ginekologiji i 4 povrede na hirurgiji u izolaciji.

Od 250 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 73, iz Gornjeg Milanovca od 115 uzoraka pozitivnih je 56, iz Lučana od 67 uzoraka pozitivnih je 25 i iz Ivanjice od 88 uzoraka pozitivnih je 24. Ukupno 178 pozitivnih od 520 uzoraka.

Juče vakcinisano je 609 lica, od toga 107 lica primilo je prvu dozu, 69 lica je revakcinisano, a 433 lica primilo je treću dozu vakcine.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 138 pregleda, od čega je 58 prvih pregleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set