• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

01.12.2021

15:56

OTKRIVENA TAJNA ZLATIBORSKIH KRAVA! Nije prvi put da su blokirale magistralu, zato imaju VALJAN RAZLOG

Tanjug

Vesti

OTKRIVENA TAJNA ZLATIBORSKIH KRAVA! Nije prvi put da su blokirale magistralu, zato imaju VALJAN RAZLOG

Podeli vest

Novinar Tanjuga snimio je krave na sred magistralnog puta Užice – Zlatibor, koje su na jedno vreme blokirale put. Ali, oni koji često putuju ovom rutom, kažu da to nije neubičajna pojava. Zlatiborom svakodnevno lutaju krave, ovce, koze, konji...

- Video sam ih i ja. Stoje na putu i ližu so, koju je posula zimska služba za održavanje puteva. Mada to nije neka nova pojava. I leti i zimi krave, koze, ovce, pa i konji šetaju Zlatiborom. Samo se iznenada pojave. Čije su to životinje, mislim da niko ne zna – kaže jedan Zlatiborac.

On kaže da se priča da su možda PIK-ove, ali on sumnja da su najverovatnije seljaka. Neke životinje dolaze čak i sa teritorija susednih opština.

- Možda su PIK-ove, ali mislim da su ih seljaci pustili da lutaju, jer je letos bila suša, pa nemaju sa čim da ih prehrane. A pre desetak dana u blizinimanastira Uvac upucan je junac, oko 1.000 kg. Bio je u nekom krdu krava koje su došle iz okoline Priboja – kaže ovaj Zlatiborac i dodao je da ima krava koje dolaze i iz Nove Varoši.

Foto: Tanjug

 

„Kravlja blokada“ izazvala je i razne komentare i nasmejala Zlatiborce i celu Srbiju. Svi su je upoređivali sa nedavnim blokadama puteva, samo domišljati Zlatiborci još uvek većaju na čijoj su krave i koze strani – pozicije ili opozicije.

Takođe, nedavno je jedan krava na kružnom toku na Zlatiboru izazvala saobraćajnu nesreću. Vozač da bi izbegao da udari u kravu, udario je u drugo vozilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set