• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

22.12.2021

17:38

KRUŠEVAC ZASIJAO KAO U BAJCI! Na radost najmlađih, u Šarengradu počinje Novogodišnja čarolija (FOTO)

R.B.

Vesti

KRUŠEVAC ZASIJAO KAO U BAJCI! Na radost najmlađih, u Šarengradu počinje Novogodišnja čarolija (FOTO)

Podeli vest

Vesela šestodnevna Novogodišnja čarolija u kruševačkom zabavnom parku Šarengrad počinje 24.decembra. Ulaz je besplatan a pokloni su po želji za sve posetioce

Kruševac je i ove, kao i prethodnih godina, poneo titulu najlepše ukrašenih gradova Srbije i , čini se, okićenije sija više nego bilo koje drugo mesto u zemlji.

Da bi ličio na scene iz bajki uložena su 24 miliona dinara, a komunalci su se potrudili da osim centra grada, koji je u skladu sa novim izgledom nakon rekonstrukcije Trga dobio i adekvatnu dekorativnu rasvetu, okite i ulice u kojima do sada nije bilo izvodljivo postaviti rasvetu, ali i seoske sredine.

Foto: R.B.

 

Turistička organizacija Kruševca je u Zabavnom parku Šarengrad spremila veliku zabavu za najmladje sugrađane i ne samo za njih, a šestodnevni ulaz tokom Novogodišnje čarolije je besplatan.

Veselu zabavu u 18 časova 24. decembra otvara Leontina i Dečiji hor ,, čarolija...Muzički nastup na sceni najaviće Klizački klub ,, Helena Pajović,, Beograd, a odmah potom , po prvi put u kruševačkom Šarengradu, otvara se i revija umezničkog kilizanja. Sutradean , 25. decembra nastupaju Gradski dečiji hor Kulturnog centra Kruševac .i Deda mrazova čarolija, sa slatkim poklončićima za sve prisutne.

Foto: R.B.

 

Uveče, u 19 časova je koncert Grupe ,,Kruševac geto,, . Potorišna predstava ,, Put oko sveta sa Deda Mrazom,, produkcije Beograd u Šerengradu igra 27. decembra. Toga dana u Šarengradu kruševački Vrtić ,, Veseli petlić,, nastupa sa predstavom ,, Lažni Deda Mraz,,., , a na programu je i Plesna tačka Plesnog studija ,, Laluna. Magic Kids,, Kruševac.

Djaci Osnovne škole ,, Branko Radičević,, izvode predstavu ,, Deda Mraz u svetu mašte,, a polaznici Škole glume ,,Artebella,, Kruševac, izvode ,,Novogodišnju čaroliju ,,.

Foto: R.B.

 

Novogodišnji ,, Najlepši poklon ,, u Šarengradu donose i polaznici Specijalne Osnovne škole ,, Veselin Nikolić,, Kruševac , kao i polaznici Oxford School,, Kruševac.

Uoči Novogodišnje noći produkcija Vidović Beograd predstavlja ,,Nove godine spas stiže u poslednji čas,, , a na programu je još puno tačaka, medju kojima i ritmičke igre ,,Geronimo,, i ,,Zašto da se peru ruke,, Muzičke radionice Osnovne škole ,, ,Jovan Popović,,.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set