• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

31.12.2021

18:24

SLIKA SA "MILOŠA VELIKOG" Ovako večeras izgledaju najkritičnije tačke autoputa (FOTO)

rina

Vesti

SLIKA SA "MILOŠA VELIKOG" Ovako večeras izgledaju najkritičnije tačke autoputa (FOTO)

Podeli vest

Nakon dva dana velikih saobraćajnih gužvi, uoči dočeka Nove godine sa autoputa Miloš Veliki stiže lepa slika - nema zakrčenja, niti dugačkih kolona vozila.

Ono što je prethodnih 48 sati otežavalo saobrćaj na autoputu jeste nekoliko saobraćajnih nezgoda, usled čega je dolazilo do većeg zadržavanja.

Sinoć u večernjim satima na naplatnoj rampi u Preljini vozači su čekali preko sat vremena da nastave put. 

Foto: rina

Nema gužvi na autoputu Miloš Veliki

Pretpostavlja se da su svi građani koji su za novogodišnje praznike rezervisali smeštaj na nekoj od planina u Zapadnoj Srbiji upravo sinoć krenuli na svoja odredišta. 

Na Zlataru i Tari zauzeto je preko 90 odsto smeštajnih kapaciteta, dok je Zlatibor tradicionalno pun kao šibica i sve je popunjeno i rezervisano čak do kraja januara, potvrdio je za RINU direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović. 

Foto: rina

 

Veće saobraćajne gužve ponovo se očekuju u nedelju i ponedeljak, stoga u JP Putevi Srbije apeluju na sve građane da se pre polaska na put naoružaju strpljenjem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set