• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

26.01.2022

14:22

FUDBALERI MAJDANPEKA POSTALI DEO ZVEZDINE PORODICE! Mladi talenti za korak bliže velikoj sceni!

V.J.

Vesti

FUDBALERI MAJDANPEKA POSTALI DEO ZVEZDINE PORODICE! Mladi talenti za korak bliže velikoj sceni!

Podeli vest

Poznato je da su najveća imena u svetu sporta ponikla iz manjih sportskih sredina. Crvena zvezda zato i dalje nastavlja da ulaže u negovanje Omladinske škole fudbala

Veliku pažnju stručnjaci ovog kluba posvećuju razvoju mladih talenata a pokazatelj tome su i četiri nova potpisana ugovora sa fudbalskim klubovima ,,Sloboda,, iz Ljubjane , ,,Internacional,, iz Sombora ,,Derbi,, iz Novog Sada i Sportsko fudbalsko udruženje ,,Rudar 1934,, iz Majdanpeka.

Foto: V.J.

 

Time je ovaj klub povećao broj fudbalskih škola mladih talenata širom Srbije i van njenih granica, koje su postale deo Zvezdine porodice koju čine 82 kluba sa kojima su potpisani ugovori o saradnji.

Majdanpek je mala sredina ali u svetu sporta dobro poznata. Iz Majdanpečkog fudbalskog kluba su potekla velika imena koja su sa trave stadiona pod Staricom svoje profesionalne fudbalske karijere nastavili u svetski poznatim klubovima. Među njima su pre svih, Dejan Rambo Petković, Filip Višnjić ,Vlada Stošić, Nenad Grozdić...

Foto: V.J.

 

,, Za našu decu se zna da vole sport, da vole fudbal i među mlađim generacijama koje stasavaju zasigurno ima novih mladih nada koje će imati šta da ponude i pokažu. Podrška Crvene zvezde koja je to prepoznala, sigurno nam mnogo znači za razvoj i napredak kluba uopšte ali pre svega mladih kvalitetnih fudbalera, kaže Nikola Matić predsednik i nekadašnji fudbaler Sportskog fudbalskog udruženja,,Rudar 1934,, iz Majdanpeka, istakavši da će tradicija od preko osam deceniija koliko ovaj fudbalski klub postoji, sigurno biti podstrek i garant da se ime kluba i dalje pamti po kvalitetu mladih talenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set