• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

02.03.2022

22:50

Ružica je pala nasred dvorišta, a Miloš se srušio za njom... Meštani sela kod Blaca o tragičnoj sudbini bračnog para!

Informer/Lj.S.

Vesti

Ružica je pala nasred dvorišta, a Miloš se srušio za njom... Meštani sela kod Blaca o tragičnoj sudbini bračnog para!

Podeli vest

Kada bog nije hteo da ih razdvoji, nećemo ni mi, odlučili su članovi šire porodice bračnog para Miladinović iz blačkog sela Stubal, koji su preminuli u roku od deset minuta u dvorištu svoje porodične kuće. Oni su ih sahranili u istoj grobnoj raki

Miladinovići nisu imali dece, a kako svedoče meštani sela, bili su u braku najmanje pedeset godina. Kada je Ružici pripalo teško, te pala na sred dvorišta i tu preminula, i njen suprug Miloš je preminuo, pored nje. On je prethodno stigao da pozove Hitnu službu Doma zdravlja Blace, ali je ekipa koja je izašla na tren mogla samo da konstatuje smrt supružnika. Njihova sudbina ganula je čitavo selo, kao i ekipu Hitne pomoći koja je po pozivu izašla na teren.

- Sve se dogodilo tokom vikenda, na Zadušnice. Ružica (74) je izašla u dvorište i tada joj je pozlilo, te je pala. To je video njen suprug Miloš (75) i požurio da joj pritekne u pomoć. Kada je shvatio da ne može ništa da učini, ušao je u kuću da pozove hitnu. Čim je to učinio, ponovo je krenuo napolje ka svojoj supruzi, pao nedaleko od nje i kao i ona preminuo - priča meštanin Stubla.

Foto: Informer/Lj.S.

Kuća Miladinovića

Smrt supružnika dogodila se u razmaku od desetak minuta.

Oni nisu imali dece, ranije su se lečili, pokušavali da ih dobiju, ali su se na kraju pomirili sa sudbinom.

Foto: Informer/Lj.S.

Iako je njihova smrt potresla sve meštane, misle da je bolje što je tako.

- Ni jedno ne bi moglo da živi bez drugog. Miloš je pre par godina operisan od srca, ugrađen mu je bajpas i sigurno ga je preseklo to što je video svoju voljenu suprugu u tom stanju, odnosno da umire. To je bilo sasvim dovoljno da i na onaj svet krene za njom - dodaje komšinica bračnog para.

Foto: Informer/Lj.S.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set