• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

10.03.2022

15:27

NAPUŠTENA KUĆA STRAVE! Majka u njoj zatočila ćerku, pod okriljem mraka za hranu je PODVODILA MUŠKARCIMA

informer.rs

Vesti

NAPUŠTENA KUĆA STRAVE! Majka u njoj zatočila ćerku, pod okriljem mraka za hranu je PODVODILA MUŠKARCIMA

Podeli vest

Kuća u Pećkoj ulici u Kruševcu, na kojoj je broj poodavno 65 precrtan, a u kojoj je majka više od dvadeset godina držala svoju poodraslu ćerku zaključanu i pod okriljem mraka privodila joj muškarce da bi preživele u borbi za goli život, sada je u potpunosti napuštena

- Mira je posle svega što se dešavalo u njenoj kući preminula od korone. Njenu ćerku, devojku sa kojih tridesetak godina, preuzela je hraniteljska porodica, a najverovatnije je da će posle ozdravljenja od preživljenih trauma, život u normalnim uslovima nastaviti kod svog ujaka- priča nam jedna starija žena iz neposrednog okruženja.

Trošna kuća u kojoj godinama nema ni struje ni vode, krije mnoge tajne strave i užasa. Jedna od njih otkrivena je pre desetak godina, kada je suprug nesrećne žene, koja je ovde živela i sa poodraslom ćerkom, zatečen mrtav u krevetu.

Ispostavilo se da ga je na spavanju jastukom ugušila supruga, koja je potom u zatvoru provela neko vreme, pa puštena na slobodu da brine o svojoj ćerki.

- Mala je bila odličan đak u školi ,,Vuk Karadžić,, ali, eto, obolela je od pretrpljenog užasa, pa ju je majka držala dan i noć zaključanu, sve vreme, dok je ona išla po vodu u portu Lazarice ili negde u okruženju. Vukla je ta pognuta žena balone, a ni struju nije mogla da plaća, pa joj je isključena. Kako se snalazila za hranu, to je samo ona znala. Nije tajna da je svojoj ćerki podovodila neke muškarce kako bi preživele- priča nam ova žena.

Foto: Informer

 

Šta se sve dešavalo u ovoj kući, to niko iz komšiluka ili pouzdano ne zna, ili ne želi da priča.

- Ko bi god okrenuo pogled prema ovoj kući, koja je godinama bila obrasla u korov, žena koja je držala ćerku zaključanu, gađala bi ga kamenjem i pogrdnim rečima terala od svog poseda. Čak ni svom bratu, u pozadini ove kuće užasa, nije dozvoljavala da priđe njenom pragu, koji je, sve do pre neki dan, bio obrastao u kupinjak.

Kuda i kako je ova sada pokojna žena ulazila u svoj mračni dom, to niko ne zna. Zna se samo da je njena ćerka povremeno, virila kroz polomljeni prozor preko nakrivljene kapije dvorišta na ulični trotoar kojim su išli prolaznici. To je ovoj devojci, kako se priča, bio jedini susret sa okolnim svetom.

Dvorište sada napuštene kuće, na kojoj nema ni oznaka da je ovde neko živeo, juče je koliko-toliko očišćeno i svetlost je, najzad, obasjala ovo dvorište, a da li će se u ovu kuću vratiti ćerka preminule majke, to se ne zna.

Zna se da je ona od preživeljavanja trauma mentalno obolela i da se nalazi u jednoj od kruševačkih hraniteljskih porodica, te da će jednog dana, kad se oporavi, brigu o njoj preuzeti ujak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set