• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

20.03.2022

07:00

STEFAN JE FRIZER IZ ČAČKA, KOJI OD ZARADE PUTUJE PO SVETU! Kako mu to uspeva?

Privatna arhiva

Vesti

STEFAN JE FRIZER IZ ČAČKA, KOJI OD ZARADE PUTUJE PO SVETU! Kako mu to uspeva?

Podeli vest

Nije lako naći nekoga ko može u februaru da uzme 20 slobodnih dana i da otputuje u Brazil. Stefanu je upravo to ''pošlo za rukom''

Stefan Raičević nije imao dilemu kada je birao svoj profesionalni poziv. I ni jednog trenutak se nije pokajao. A i kako bi kada je od sigurne zarade muškog frizera sebi omogućio da proputuje, takoreći pola sveta. Mesečno ošiša na stotine mušterija.

Kako kaže, najživlje uspomene nosi iz Šri Lanke, sa Kube, Tajlanda, Dubaija i Brazila gde je ovog februara proveo dvadeset dana. 

Foto: privatna arhiva

Stefan ''na vrhu sveta''

 

-Biti muški frizer je mnogo mirnije, a zarada sigurnija. Nisam od onih koji su ulagali ogromne novce u salon i u opremu, tako da moji troškovi nisu veliki, ali ni cena šišanja nije visoka. Kako sam veliki zaljubljenik u putovanja, deo zarađenog novca nekoliko puta godišnje odvojim za putovanje na daleke destinacije - kaže za RINU Stefan.

Putovanja su ga, kako kaže, naučila mnogim životnim lekcijama. Jer, osim brojnih fenomenalnih, dešavale su se i neke nepredvidive situacije. Na daleke destinacije stiže sam.

-Nije lako naći nekog ko u februaru može da uzme 20 neradnih dana i da finansira put u Brazil- objašnjava Stefan.

 

Foto: privatna arhiva

Radno do sledećeg putovanja

 

Opčinjen lepotom Brazilki

 

Brazil je kako kaže zemlja izuzetnih lepota, a tek lepota Brazilki.

Stefan kaže da ga je putovanje u Brazil koštalo oko 1.400 evra.

-Tamo su smeštaj i hrana džabe, mnogo jeftiniji nego kad nas. Obroci su vrhunski, obilni i ukusni sa puno mesa, a cene izuzetno povoljne. Za pet evra najedete se vrhunski. Isto i je sa pićima, tako da koka-kola u kafiću košta oko jedan evro - veli Stefan.

On kaže da jeBrazil  na njega definitivno ostavio najjači utisak, jer je to  zemlja izuzetnih lepota. Mnogo zelenih i vodenih površina, jednostavno rečeno - raj.

-Ljudi su posebna priča, nasmejani i razigrani od ranog jutra. O lepoti Brazilki ne treba ni da pričam. Putovanje u Brazil bilo je moje veliko iskustvo, jer sam tamo shvatio koliko je ljudima zaista malo potrebno za čistu sreću - kaže ovaj sposobni frizer.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SRBIJA UVODI NOVI MODEL SKRININGA RAKA DOJKE!
Društvo

SRBIJA UVODI NOVI MODEL SKRININGA RAKA DOJKE!

Zbog toga što u Srbiji svake godine od raka dojke oboli 4.600, a premine 1.600 žena, Srbija će uvesti novi model skrininga - ranog otkrivanja jednog od najčešćih karcinoma, ne samo u našoj populaciji

19.03.2022

14:43

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set