• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2022

10:12

LEKARI GA OTPISALI POSLE OPERACIJE TUMORA, A ONDA SE DESILO ČUDO! Dejanu je ovo spasilo život!

printscreen

Vesti

LEKARI GA OTPISALI POSLE OPERACIJE TUMORA, A ONDA SE DESILO ČUDO! Dejanu je ovo spasilo život!

Podeli vest

Dejan Maksimović iz Mladenovca vodio je životnu bitku prošle godine kada su ga lekari nakon operacije zloćudnog karcinoma otpisali, međutim ovom čoveku desilo se pravo čudo

Da su čuda moguća pokazuje slučaj Dejana Maksimovića iz Velike Krsne kod Mladenovca koji je pobedio smrt uprkos lošim prognozama lekara.

Njegova borba za život počela je u aprilu prošle godine kada je operisao zloćudni karcinom nakon čega su mu doktori rekli: Neka vam je Bog u pomoći. Očajan čovek nije mogao ništa više da uradi osim da se moli za spas.

Dejan je mimo terapija na koje je išao krenuo da posećuje i manastir Tumane, a molitve Svetom Zosimu i Jakovu prema njegovim rečima urodile su plodom.

- Prošle godine 16. aprila, operisao sam zloćudni karcinom ''Merkel'', koji je bio u metastazi. Lekari su otklonili 60 – 70 procenta karcinoma, a za ostalo su mi rekli: ''Ostaje nam samo da se molimo Gospodu Bogu... neka Vam je Bog u pomoći '' - priča Dejan.

Foto: printskrin/fejsbuk/čudesna isceljenja u manastiru Tumane

Dejan Maksimović

Posle treće posete manastiru karcinom nestao

Nakon loše prognoze doktora, Dejan je spas pronašao u manastiru Tumane, a tri posete bile su dovoljne da čovek kom su dani odbrojani potpuno ozdravi.

- Tri puta sam bio i svaki put mi je bilo sve bolje. Lakše sam podnosio sve te terapije i mnogo sam se bolje osećao. Pošto je to bio karcinom u metastazi, koji se mnogo brzo širio lekari su hteli da se brzo nešto odradi, jer mi nije preostalo dugo da živim. Nakon zadnjeg, tog trećeg dolaska, imao sam zakazano snimanje na PET/ CTskeneru, koji označava svaki detalj karcinoma gde god ga ima u organizmu. Posle snimanja, lekar mi je saopštio rezultate skenara, kazao je: '' Karcinom u vašem telu više ne postoji'' - napisao je Dejan svoje iskustvo na Fejsbuku.

Maksimović je zahvalan Svetom Zosimu i Jakovu na isceljenju, a svim vernicima poželeo je da dođu u manastir Tumane i iscele se kao on.

Foto: Printscreen youtube

Manastir Tumane

Dejan nije jedini koji je spas pronašao u molitvi

Da Tumanski svetitelji Zosim i Jakov uslišuju molitve vernika svedoči i priča jedne majke iz okoline Brusa, koja je molitvom svoje dete spasila u poslednjem času.

Milena Simić, majka jedne devojčice podelila je svoju ispovest na društvenoj mreži Fejsbuk, ističući da se dogodilo pravo čudo koje joj je spasilo dete od davljenja.

Hvala Svetom Zosimu i Svetom Jakovu što su mi spasili dete koje se zadavilo bombonom. Tih nekoliko minuta su mi bila kao večnost. Počela sam da se gubim, sve vreme sam je udarala po leđima i pokušavala da joj pomognem - kazala je ona.

U trenutku kada su detetu izašle modrice po licu, a Milena shvatila da je na korak da izgubi ćerku glano je uzviknula: "Molim Vas Sveti Zosime i Sveti Jakove, spasite mi dete!"

Prema njenim rečima tada se desilo pravo čudo!

Za nekoliko sekundi, ispljunula je bombonu, povratila je, šta god, desilo se čudo! Hvala Tumanskim Svetiteljima - zahvalno priča Milena koja napominje da ima u planu posetu manastiru Tumane.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set