• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

09:00

HOĆETE DA POBEGNETE IZ GRADA? Ovde možete uživati u prirodi, a imati i aktivan odmor SKRIVEN JE I NESTVARNO LEP VODOPAD

Hishii

Vesti

HOĆETE DA POBEGNETE IZ GRADA? Ovde možete uživati u prirodi, a imati i aktivan odmor SKRIVEN JE I NESTVARNO LEP VODOPAD

Podeli vest

Sinonim za sport, uživanje, aktivan odmor. Nakon zimskih avantura, spreman je da vam ponudi prolećni relaks. Turistička organizacija Srbije preporučuje Kopaonik kao savršenu destinaciju za prolećni odmor.

Bilo da ste sportista, ponosni na svoju formu. Ili ako planirate da snagu tek povratite, Kopaonik je idealno mesto za vas. Nudi vam veliki broj zabavnih aktivnosti. Neke, poput pešačenje, biciklizma, planinarenja, mogu vam oduzeti snagu, ali i okrepiti vas za nove pobede kada se sa odmora vratite.

Foto: Hishii

Ova planina savršeno je mesto i za one koji bi da uživaju u sporoj avanturi. Laganoj šetnji, recimo, ili jednostavno da posvedoče buđenju prirode na jednoj od najlepših planina naše zemlje.

Foto: Andrej Nihil

Kopaonik

Nekoliko kilometara šetnje dovešće vas do rezervata Jelovarnik sa istoimenim vodopadom. Put do njega je atraktivan i zanimljiv, kroz kanjon u dubokoj senci. Izvorište reke Jelovarnik zovu i sedam suza, jer ističe iz sedam izvora.

Svež planinski vazduh, priroda prošarana prolećnim suncem. Visok nivo kiseonika, a pre svega priroda koja nikada ne prestaje da vas očarava. Sve to napuniće vas pozitivnom energijom.

Doživite proleće na Kopaoniku

Srbija, doživi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set