• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

18.05.2022

12:31

PORED KONTEJNERA OD IGLE DO LOKOMOTIVE! Stanovnici naselja Boško Buha muku muče sa divljom deponijom

Z.I.

Vesti

PORED KONTEJNERA OD IGLE DO LOKOMOTIVE! Stanovnici naselja Boško Buha muku muče sa divljom deponijom

Podeli vest

Stanari naselja Boško Buha u Zrenjaninu, godinama unazad, bezuspešno ukazuju na problem gomilanja smeća i kabastog otpada pored kontejnera, koji nesavesni građani odlažu pored kontejnera u Ulici 8. marta

Takođe, u sudove za odlganje otpada  bacaju i delove betona, cigle i šuta, što oštećuje vozila komunalnog  preduzeća, a kako tvrde pojedini stanari obližnjh zgrada, među onima koji to rade, su privatni preduzetnici i stanari okolnih porodičnih kuća.

- Dešava se da u kontejnere, ili pored njih, bacaju i stočne fekalije, životinjske ostatke, a naročito leti zbog toga se širi smrad - poručuju stanari, uz napomenu da je u više navrata dolazilo do verbalnih okršaja sa neodgovornim sugrađanima,.koji su uhvaćeni na.delu.. 

- U komunalnoj miliciji su nam savetovali da sami dokumentujemo fotografijama ove tvrdnje, ali to je veoma rizično, obzirom da se radi o veoma agresivnim ljudima koji su spremni i da se fizički obračunavaju - kaže Miroslav Samaradžić poznati zrenjaninski politikolog.

On inače živi u jednoj od zgrada pored kontejnera i u ime stanara uputio je protesno pismo gradonačelniku Zrenjanina, sa molbom da se problem što hitnije reši.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OD OVOGA MOŽEMO OZBILJNO DA SE RAZBOLIMO! Sami smo krivi, a ništa ne preduzimamo!
EKOLOGIČNO

OD OVOGA MOŽEMO OZBILJNO DA SE RAZBOLIMO! Sami smo krivi, a ništa ne preduzimamo!

Srbi ne mogu da se pohvale pravilnim odnosom prema otpadu. O tome najbolje svedoče divlje deponije, kojih u našoj lepoj zemlji ima više od 3.500. Ako se tome doda i više od 120 opštinskih deponija, koje nisu u skladu sa standardima životne sredine, onda je slika potpuna. A koliko smo svesni činjenice da divlje deponije predstavljaju ogorman rizik po naše zdravlje?

14.05.2022

08:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set