• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

03.06.2022

16:31

ŽEĐ! Kruševac i opštine Aleksandrovac, Ćićevac i deo Trstenika OD VEČERAS BEZ VODE

Vesti

ŽEĐ! Kruševac i opštine Aleksandrovac, Ćićevac i deo Trstenika OD VEČERAS BEZ VODE

Podeli vest

Isključenje vode očekuje se od 20 časova večeras sukcesivno po teritorijama, dok će svi korisnici ostati bez vode od 1 sat iza ponoći

Grad Kruševac, opštine Aleksandrovac i Ćićevac, deo opštine Trstenik, koji se zdravom pijaćom vodom snabdevaju se iz Postrojenja za prečišćavanje vode u Majdevu koristeći sirovu vodu iz akumulacije „Ćelije“, od večeras biće bez vode.

Zbog izvodjenja planiranih radova na magistralnom cevovodu, prekid vodosnabdevanja biće u subotu 4. juna sa početkom u 1 sat posle ponoći. Planirani radovi otpočinju u subotu u 7 sati. Završiće se istoga dana u 20 sati kada će se krenuti sa puštanjem vode u sistem.

Normalizacija u vodosnabdevanju će se realizovati sukcesivno u svim područjima do 12 sati u nedelju 5.juna. Voda koja će biti puštena u tom periodu može se koristiti za sanitarne potrebe , a za piće će biti u upotrebi kada Zavod za javno zdravlje Kruševac proglasi da je voda ispravna za piće, rečeno je na Koordinacion om sastanku u Gradskoj upravi Kruševca, kojim je predsedavala gradonačelnica Jasmina Palurović.

Foto: R.B.

 

Na kordinacionom sastanku sastanku dogovorene su koordinirane aktivnosti svih nadležnih inspekcijskih službi, MUP – a, Vojske Srbije i Gradske uprave Kruševac. Takodje obezbedjena su sva neophodna dežurstva i neposredna medjusobna komunikacija.

Za snabdevanje gradjana objavljen je raspored više desetina kamiona Policije, Vojske , lokalnih samouprava, Vodovoda i drugih subjekata koji će isporučivati zdravu pijaću vodu u Kruševcu, Aleksandrovcu, Ćičevcu i delu Trstenika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set