• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

04.06.2022

08:32

NESVAKIDAŠNJI ULOV U ŠUMARIČKOM JEZERU! Umesto ribe mladić izvukao kesu punu ORUŽJA, bomba mu pala pored nogu (FOTO)

Foto žitište

Vesti

NESVAKIDAŠNJI ULOV U ŠUMARIČKOM JEZERU! Umesto ribe mladić izvukao kesu punu ORUŽJA, bomba mu pala pored nogu (FOTO)

Podeli vest

Mladić M. V. je pecajući magnetom na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu "ulovio" kesu punu oružja

Tog dana je otišao na reku oko 13 sati i zabacio štap sa magnetom. Tada je naišao na neverovatan "ulov".

- Izvukao sam kesu u kojoj nisam znao šta se nalazi, ali kako sam je privlačio ka sebi iz nje je ispala bomba i pala mi pored nogu! Baš sam se uplašio. Pored bombe u kesi su se još nalazili pištolj i šaržer i oko sto metaka - objašnjava mladić.

 

 

Ističe da je odmah pozvao policiju nakon čega im je ispričao ceo događaj.

- Policija se šokirala. Rekli su da se odmah udaljim od bombe, a nakon pola sata su stigli sa deminerima. Sačekao sam ih sa prolaznikom koji je bio pored mene sve vreme do njihovog dolaska - kaže mladić.

Objašnjava da je počeo da peca magnetom pre šest meseci, a kako kaže to radi iz radoznalosti i zabave.

- Svašta sam nalazio. Ni sam ne znam količinu gvožđa koju sam pronašao na ovaj način. Čak sam uspeo da izvučem i sidro - govori M. V.

Do sada je pronalazio mnoštvo metaka, motora koji su mogli da se upotrebe, ogromne količine gvožđa, ali ovo mu je najdraži i najvredniji ulov.

- Obradovao sam se što sam ovo sve našao. Video sam na internetu da ljudi svašta nalaze i imao sam želju da i ja nađem nešto vredno, što se i dogodilo - zaključuje mladić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set