• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2022

11:36

SLAĐANA JEDVA DOBILA DETE, A PO ROĐENJU ĆERKE SAZNALA DA IMA TUMOR! Spas je pronašla u OVOME!

printskrin/jutjub/manastir tumane

Vesti

SLAĐANA JEDVA DOBILA DETE, A PO ROĐENJU ĆERKE SAZNALA DA IMA TUMOR! Spas je pronašla u OVOME!

Podeli vest

Porodica Kapunac iz Idvora nakon dve izgubljene trudnoće dobili su prevremeno rođenu ćerkicu, ali je tu radosnu vest pokvarila ona najgora. Slađana je vrlo brzo po porođaju saznala da boluje od karcinoma dojke

Slađana Kapunac iz Idvora podelila je svoju potresnu ispovest na društvenim mrežama, a prema rečima ove hrabre žene u borbi protiv opake bolesti pomogli su joj Sveti Jakov i Zosim nakon posete manastiru Tumane.

Hrabra majka prevremeno rođene devojčice nakon tromesečnog boravka u bolnici sa ćerkicom vraća se kući i saznaje da boluje od vrlo agresivnog karcinoma dojke.

- Nakon pet godina braka i tri vantelesne (2 izgubljene trudnoće) zahvaljujući dragom Bogu dobili ćerku prošle godine, koja je prevremeno rođena. Nakon tri meseca boravka u bolnici, došle smo kući. Beba je zdrava i napreduje, ali je meni dijagnostikovan karcinom dojke, vrlo agresivan - napisala je u svojoj ispovesti Slađana Kapunac na Fejsbuku.

Foto: Manastir Tuman

Manastir Tumane

Da su čuda moguća svedoče mnogobrojne priče ljudi koji su spas pronašli u manastiru Tumane, a to tvrdi i Slađana.

- Nakon svih hemioterapija, a pre operacije, posetila sam Manastir sa svojim suprugom. Tumor se osetno smanjio nakon toga. Prošle nedelje sam imala obostranu mastektomiju dojke sa rekonstrukcijom i jako sam se molila da mi pazušne žlezde budu čiste, da u njima nema karcinoma, jer je to onda dobar prognostički faktor. Prvo sam dobila potvrdu da su žlezde čiste. Ne mogu da Vam opišem tu zahvalnost koju sam tada osetila prema Bogu i Svetiteljima. Danas su mi javili da je postignut kompletan odgovor na terapiju, da karcinoma nije bilo u izvađenom i anliziranom tkivu.

U toku borbe sa opakom bolešću Slađana nije gubila veru i sve vreme je pomazivala sebe i ćerku uljem Svetog Zosima.

- Ova vest pokazuje da ima spasa za mene, da Bog i tumanski Svetitelji žele da budem uz svoju ćerkicu dok odrasta. Sve vreme pomazivala sam sebe i ćerkicu uljem Svetog Zosima i molila se. Kad god mi je bilo teško, zvala sam manastir i molila ih da se pomole za moju porodicu i mene. Jedva čekam da posetim manastir sa celom svojom porodicom - kazala je Slađana.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set