• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

12.06.2022

16:15

(FOTO) NEVREME NAPRAVILO HAOS KOD TOPOLE! Kiša nosila zemlju i kamen, put u prekidu!

TopPres

Vesti

(FOTO) NEVREME NAPRAVILO HAOS KOD TOPOLE! Kiša nosila zemlju i kamen, put u prekidu!

Podeli vest

Obilna kiša se juče sručila nad Topolo, i pričinila veću štetu na putnoj infrastrukturi na potezu Šume - Donja Trnava

Kako pričaju meštani, za kratak vremenski period pala je ogromna količina kiše koja je nosila sve pred sobom.

- Mnogo je lokalnih i makadamskih puteva potpuno uništeno. Dosta je štete i po njivama jer su bijuce nosile sve pred sobom. Srećom domaćinstva nisu ugrožena ali je ogromna materijalna šteta. Opština je  dala naloge za hitne intervencije i već su naše ekipe na terenu i radićemo i narednih par dana dok ne pomognemo meštanima - napisao je na fejsbuku Dragan Jovanović, član opštinskog veća za infrastrukturu.

Foto: TopPres

Deo puta oštećen

Najveću štetu pretpreo je lokalni put od reke Trnave ka Crvenom brdu.

Put u dužini od 800 metara tenutno nije bezbedan za saobraćaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 1 godinu

Pa sa desne strane na prvoj slici lepo se vidi da je suma i rastinje koje je tu bilo i cuvalo zemlju od odrona poseceno. Dakle nije kriva kisa vec nemar danasnjih gradjana koji ne mare mnogo za pravila svojih predaka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set