• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

24.06.2022

17:27

SVEČANO U KRUŠEVCU! Najboljim đacima gradonačelnica uručila Vidovdanske nagrade

rtk

Vesti

SVEČANO U KRUŠEVCU! Najboljim đacima gradonačelnica uručila Vidovdanske nagrade

Podeli vest

Gradonačelnica Jasmina Palurović uručila nagrade za 164 đaka

U holu Gradske uprave u Kruševcu, danas su povodom Vidovdana , tradicionalno, nagradjeni najbolji kruševački osnovci i srednjoškolci koji su osvojili jedno od prva tri mesta, odnosno nagrade na republičkim i medjunarodnim takmičenjima i olimpijadama znanja.

Foto: rtk

 

Nagradjena su 164 djaka osnovnih i srednjih škola za osvojenih 158 nagrada – 148 pojedinačnih i 10 ekipnih. Za osvojeno jedno od prva tri mesta na republičkom ili medjunarodnom takmičenju i Olimpijadama znanja djaci su nagradjeni novčanim iznosom od po 12.000 dinara, a učesnici u ekipnom takmičenju nagradjeni su novčanom nagradom u iznosu od po 6.000 dinara za svakog člana ekipe. Osim novčanog dela nagrade, svim učenicima uručena je knjiga „Nemanjići,,.

Foto: rtk

 

Nagrade djacima, koje se sastoje od diplome, knjige i novčane nagrade, uručila je gradonačelnica Kruševca Jamina Palurović. Ona je ovom prilikom pohvalila učenike za postignute rezultate i poželela uspeh u daljem školovanju. Na svečanosti su nastupili učenici Muzičke škole „Stavan Hristić,,.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set