• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

30.06.2022

12:58

MERMER I ZVUCI ODJEKUJU ARANĐELOVCEM! Tradicionalna smotra umetnosti počela po 57. put, CEO GRAD MIRIŠE NA KULTURU!

M.M.

Vesti

MERMER I ZVUCI ODJEKUJU ARANĐELOVCEM! Tradicionalna smotra umetnosti počela po 57. put, CEO GRAD MIRIŠE NA KULTURU!

Podeli vest

U subotu, 2 jula, u Aranđelovcu počinej tradicionalna, 57 po redu, Smotra umetnosti „Mermer i Zvuci“

Svečano otvaranje je u Paviljonu „Knjaz Miloš“ u parku Bukovičke Banje, gde će od 19 časova posetiocima biti predstavljena izložba radova nastalih na simpozijumu „Svet keramike“ 2021 godine.

Potom će u Galeriji „Aleksandar Alek Đonović“ biti otvorena izložba radova „Maske“ Gordana Nikolića.

U 21 čas na Otvorenoj sceni u parku Bukovičke banje klavirskim elektro duo koncertom publici će se predstaviti jedinstveni sastav koji čine Sanja Lončar i Andrija Pavlović, poznat u svetu kao "LP Duo“. Jedinstvenim muzičkim performansom tokom kojeg eksperimentišu beskrajnim mogućnostima sviranja na dva klavira, trasirali su novi pristup savremenoj klavirskoj muzici.

Tokom jula na Smotri će biti izvedeno nekoliko koncerata i pozorišnih predstava. Simpozijumi koji se odvijaju u sastavu Smotre,„Beli Venčac“ i „Svet keramike“, počeće u avgustu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set