• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/toppress

05.07.2022

11:33

KRALJEVSKI KOTLIĆ NA PETROVDANSKOM VAŠARU! Topola spremna za takmičenje u pripremanju gulaša

TopPres

Vesti

KRALJEVSKI KOTLIĆ NA PETROVDANSKOM VAŠARU! Topola spremna za takmičenje u pripremanju gulaša

Podeli vest

I ove godine u okviru manifestacije Petrovdanski vašar održaće se drugi put po redu takmičenje u pripremanju gulaša "Kraljevski kotlić“

Obaveštavaju se ekipe koje žele da učestvuju u takmičenju u spremanju gulaša, da se prijave na mejl adresu: jasminadjurdjevic555@gmail.com ili na telefon: 060/700-65-10 ili 060/34-64-364.

Potrebno je da se ekipe prijave do 05.07.2022.

Ekipe same odlučuju koji će gulaš da spremaju: goveđi, svinjski ili od divljači. Isto tako ekipe nose svoju opremu: drva ili plinsku bocu i ostalu potrebnu opremu. Suncobane obezbeđuje organizator.

Takmičenje počinje u 12 časova ali je potrebno da do tada svaka ekipa bude u potpunosti spremna za kuvanje, što znači da je potrebno doći ranije radi raspoređivanja ekipa. Može se doći već oko 9,00 časova, neko iz organizacije će biti na mestu događaja. Stručni žiri će ocenjivati uzorke gulaša oko 17. časova. Proglašenje pobednika, biće obavljeno u centru, na glavnoj bini. Svim učesnicima manifestacije, biće uručene zahvalnice za učešće u takmičenju a za prve tri ekipe, nagrada je pehar i diploma.

Mesto događaja je plato ispred Turističkog centra Topola, prekoputa Karađorđeve crkve.
Pokrovitelj manifestacije je Skupština Opštine Topola. Organizator takmičenja
Đurđević Jasmina, nadovi se u saopštenju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set