• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

05.07.2022

13:28

DO SADA PODELJENO 140.000 VAUČERA ZA ODMOR U SRBIJI! Ministarka Matić: Ovogodišnja turistička sezona biće odlična

TANJUG/ Sava Radovanović

Vesti

DO SADA PODELJENO 140.000 VAUČERA ZA ODMOR U SRBIJI! Ministarka Matić: Ovogodišnja turistička sezona biće odlična

Podeli vest

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da je do sada podeljeno 140.000 vaučera za odmor u Srbiji

- To je još jedna potvrda očekivanja da će ovogodišnja turistička sezona biti odlična - rekla je Matićeva u Palati Srbija, gde se održava konferencija Nove ideje za novo vreme, na kojoj učestvuje i ministarka turizma Albanije Milera Kumbaro Furdži.

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Tatjana Matić

Matićeva je dodala da je najnoviji podatak o broju podeljenih vaučera dobar pokazatelj ne samo za građane nego i za turističku i ugostiteljsku privredu i da sada imamo situaciju da su svi turistički kapaciteti rasprodati.

- To nas sada posebno raduje - dodala je ministarka Tatjana Matić.

Podsetimo, pravo na vaučer od države Srbije u iznosu od 15.000 dinara moći će da iskoristi 200.000 građana. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set