• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

16.07.2022

10:41

DECA SA KOSOVA I METOHIJE U POSETI VRANJU! Nasmejani mališani obogatili znanje i upoznali nove prijatelje

Grad Vranje

Vesti

DECA SA KOSOVA I METOHIJE U POSETI VRANJU! Nasmejani mališani obogatili znanje i upoznali nove prijatelje

Podeli vest

Više od 40-oro dece iz Kamenice, Leška, Sočanice i Leposavića sa Kosova i Metohije borave u dvodnevnoj poseti Vranju

Dobrodošlicu gostima poželela je gradska većnica Izabela Savić, koja je rekla da će deca u gradu sa dušom tokom svog boravka obići najznačajnije kulturno - istorijske sadržaje i to Muzej kuću Bore Stankovića, Narodni muzej, Beli most, manastir Prohor Pčinjski, Vranjsku Banju.

Foto: Grad Vranje

Gradski većnik Nenad Đorđević je rekao da će Vranje uvek biti dobar domaćin deci sa Kosova i Metohije, napominjući da su ona danas među svojima. 

Foto: Grad Vranje

On je govorio o istoriji Vranja kroz vekove, napominjući da svi zajedno delimo iste sudbine. 

- Verujem da ćete poneti prijatna iskustva iz našeg grada. Obogatiti svoje znanje, upoznati nove prijatelje. A pre svega, verujem da ćete u naše i vaše Vranje opet doći - istakao je Đorđević. 

Foto: Grad Vranje

Veliku zahvalnost gradu na organizaciji i dobrodošlici izrazili su sveštenik Dragan Đurić, kao i načelnica Doma zdravlja u Leposaviću dr Ljiljana Vukadinović, koja je sa saradnicama Mirjanom Barać i Andrijanom Trifunović, takođe u poseti Vranju. 

Dvodnevni boravak dece sa severa Kosova i Metohije organizovali su Crkveni odbor crkve u izgradnji Car Konstantin i carica Jelena iz Kamenice kod Leposavića, Grad Vranje i opština Leposavić.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set