• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

20.07.2022

10:46

PORODICA ČILAG S PETORO DECE OSTVARILA SAN! Život će nastaviti na selu, a nisu ni jedini koji su dobili sredstva ZA KUPOVINU KUĆE!

NMR info

Vesti

PORODICA ČILAG S PETORO DECE OSTVARILA SAN! Život će nastaviti na selu, a nisu ni jedini koji su dobili sredstva ZA KUPOVINU KUĆE!

Podeli vest

Među potpisnicima novih ugovora sa Ministarstvom za brigu o selu, na teritoriji cele Srbije, našlo se i 13 porodica iz Sečnja i okolnih mesta ove Srednjobanatske opštine, koje su dobile sredstva za kupovinu seoskih kuća.

 - Ovo je jako važno za opstanak mladih na selu, mi kao opština maksimalno podržavamo ovu sjajnu akciju - naglasio je Milan Grubor, zamenik predsednika opštine Sečanj.

Među 13 porodica, koje će se uskoro useliti u kupljene kuće u Sečnju, Krajišniku, Boki i ostalim selima ove male opštine u srednjem Banatu, našla se i porodica Zrenjaninca Olivera Čilaga i njegove supruge Lidije Kekenj, koji će sa petoro dece živeti u novom domu u selu Boka.

Foto: NMR info

 

- Želimo da se bavimo stočarstvom, ubeđeni smo da je život na selu mnogo zanimljiviji i srećni smo što ćemo sigurno uživati u našem novom porodičnom domu u selu Boka - naglasio je Oliver Čilag, ističući da je veoma srećan što je ostvario želju da ode iz grada i živi na selu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set