• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA.rs

29.07.2022

18:48

PUKLA GUMA NA AUTO-PUTU I NASTAO JE HAOS! Ovo je drugi udes na istoj deonici!  Evo koliko je NASTRADALIH!

RINA

Vesti

PUKLA GUMA NA AUTO-PUTU I NASTAO JE HAOS! Ovo je drugi udes na istoj deonici! Evo koliko je NASTRADALIH!

Podeli vest

Vozač putničkog automobila prvo udario u zid a zatim završio na sredini kolovoza, dvoje lica povređeno i prebačeno u bolnicu

Na auto-putu ''Miloš Veliki'' u smeru ka Čačku tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo. 

- Na automobilu u pokretu je iznenada pukla guma. Vozač je izgubio kontrolu i udario u zid, a zatim se od velike siline udara odbio na put. Sva sreća pa tada nije bilo drugih učesnika u saobraćaju na kolovozu. Dvoje lica je povređeno u ovom udesu i kolima Hitne pomoći prebačeni su u Opštu bolnicu u Čačku - kaže za RINU jedan od očevidaca. 

Foto: RINA

Saobraćajna nezgoda na auto-putu ''Miloš Veliki''

Drugi udes

Usled ove nezgode na auto-putu '''Miloš Veliki'' u smeru ka Čačku su zauzete vozna i preticajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom trakom. 

Ovo je drugi udes koji se na ovoj deonici dogodio i poslednja 24 sata, jer je sinoć došlo do još jedne saobraćajne nezgode kada je vozilo marke "seat" sletelo sa puta. U tom udesu teže je povređeno troje lica, ali njihovo zdravstveno stanje sada je stabilno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRIČA KOJA VRAĆA VERU U LJUBAV! Olgica i Radovan više od pola veka zajedno, ovo je njihov recept za uspešan brak
Srbija

PRIČA KOJA VRAĆA VERU U LJUBAV! Olgica i Radovan više od pola veka zajedno, ovo je njihov recept za uspešan brak

Da istinska ljubav nema prepreke, dokazuje i priča Olgice (76) i Radovana (86) Zarića iz Kikinde koji su na ludi kamen stali pre 59 godina. Njemu je bilo 26, a njoj samo 16 kada su jedno drugom izgovorili DA, pa radili i stvarali na njivi od jutra do mraka, a to ih je, uz pesmu i veselje, međusobno poštovanje i posvećenost, saglasni su danas, održalo više od pola veka

29.07.2022

10:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set