• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

11:50

HITNO UPOZORENJE RHMZ! Jako nevreme u ovom delu Srbije, stižu pljuskovi praćeni gradom

pixabay

Vesti

HITNO UPOZORENJE RHMZ! Jako nevreme u ovom delu Srbije, stižu pljuskovi praćeni gradom

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na jake pljuskove, grmljavinu i grad

U narednih sat vremena na području Srema (između Stare Pazove i Sremskih Karlovaca) očekuju se jaki plјuskovi sa grmlјavinom, jak vetar u zoni plјuska i kratkotrajna pojava grada, stoji u hitnom upozorenju RHMZ-a objavljenom oko 11 časova.

RHMZ izdao je tri upozorenja za danas.

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

Republički hidrometeorološki zavod takođe je upozorio i da će danas na istoku i jugu zemlje biti veoma toplo sa temperaturama od 34 do 37 stepeni.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set