• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

02.08.2022

14:05

MALE BEBE ZAPOSLE GRADSKI TRG! U Užicu održana 12. Puzijada!

printscreen

Vesti

MALE BEBE ZAPOSLE GRADSKI TRG! U Užicu održana 12. Puzijada!

Podeli vest

U okviru Nedelje dojenja u organizaciji udruženja “Roditelj” i Grada Užica na Gradskom trgu održana je 12. Puzijada

Кao i prethodnih godina u tri kruga, takmičila su se 33 mališana uzrasta od 8 do 15 meseci, a najboljima su pripale nagrade.

- Ajde, dođi mami, dođi tati, dođi baki !!! – bili su navijački uzvici majki, očeva, starije braće i sestara, baki i deka, tetki, dok su ih mamili omiljenim slatkišima…

Neke bebe su dobro startovale, ali obično su im se ukrštali putevi. Neke su brzo došle do cilja, a neke su htele da prilegnu i da odmore.

Na kraju, nagrađene su i mame, učesnice tradicionalnog konkursa, koje su period dojenja svoje dece opisale preko naslova filma ili knjige.

Tokom ove manifestacije odražano je i tradicionalno savetovalište na otvorenom, za roditelje i buduće roditelje u okviru kog su pedijatar, ginekolog, patronažna, akušerska i pedijatrijska sestra delili savete i rešavali dileme zainteresovanim sugrađanima.

Učešće je i ove godine uzela Agencija za bezbednost saobraćaja čiji su predstavnici roditeljima govorili o značaju pravilne montaže i upotrebe sedišta za bebe u automobilima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set