• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

05.08.2022

14:52

DŽON MALKOVIČ DOLAZI U ZAJEČAR! Slavni američki glumac skromnošću šokirao organizatore, EVO ŠTA OD NJIH TRAŽI!

Vesti

DŽON MALKOVIČ DOLAZI U ZAJEČAR! Slavni američki glumac skromnošću šokirao organizatore, EVO ŠTA OD NJIH TRAŽI!

Podeli vest

Slavni američki glumac dva puta nominivan za Oskara , Džon Malkovič poslednji put je bio u Srbiji kao gost Fest-a, ovog puta on stiže u Zaječar

Poznati holivudski glumac će u okviru izvođenja multimedijalne predstave ,,Paklena komedija-ispovest serijskog ubice,, u kojoj nastupa u pratnji Bečke akademije i Vroclavskog baroknog orkestra, u ponedeljhak 8. avgusta posetiti Feliks Romulijanu u Zaječaru.

Kako nadležni u Zaječaru navode, sve je spremno za doazak velike filmske zvezde. Pripremljeno je parkiralište za dolazak više hiljada posetilaca i sve ostalo što je neophodno da sve protekne u najboljem redu.

- Mislim da će ovo biti najsadržajnije kulturno leto, u kome će Feliks Romulijana biti centar , kruna svih kulturnih dešavanja pa i ovog možda najvećeg rekao je između ostalog Boško Ničić gradonačelnik Zaječara.

Foto: wikipedia

 

Inače, Džon Malkovič će odsesti u Beogradu a tu čast da ga vide Zaječarci imaće početkom naredne nedelje.

- On je veoma skroman čovek a velika zvezda. Nije imao nikakve specijalne zahteve niti prohteve prilikom boravka u Zaječaru. Jedino što je poželeo to je malo đumbira i nožić kraj sebe kojim bi ga seckao jer je to njegova ustaljena navika, za Informer kaže Vlada Đuričić upravnik Narodnog Timočkog pozorišta ,,Zoran Radmilović koje je i organizator predstojećeg spektakla uz pokroviteljstvo grada Zaječara.

Inače , realizaciju je omogućio Projekat EU za Tebe- ua kulturno nasleđe i turizam, koji finansira Evropska unija i Vlada nemačke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set