• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

08.09.2022

11:48

BORIVOJE KRENUO PO SENO PA DOŽIVEO PRAVI HOROR! Branio se i rukama i nogama, PSI LUTALICE POKUŠALI DA GA RASTRGNU!

Beta, printscreen

Vesti

BORIVOJE KRENUO PO SENO PA DOŽIVEO PRAVI HOROR! Branio se i rukama i nogama, PSI LUTALICE POKUŠALI DA GA RASTRGNU!

Podeli vest

Čopor pasa lutalica u novovaroškom selu Kućani, napali su Borivoja Ćirovića ispred porodične kuće, gde su mu tom prilikom zadali mu pet rana u predelu nogu, butine, rebara i ruke.

- Ranom zorom poranio sam da pre sunca dovučem seno za svoju stoku. Kada sam krenuo da izađem iz kuće vidim mog psa kako se bori sa celim čoporom, njih je bilo pet. Počeo sam da vičem a oni su krenuli i na mene, i time mi zadali pet velikih rana. Prvo su me ujeli za noge, a zatim su krenuli da skaču na glavu, sva sreća pa sam dohvatio neku motku i uspeo da se izborim - kazao je za RINU, ovaj vremešni novovarošanin Borivoje Ćirović.

Zbog zadobijenih povreda, uspeo je da na telefon pozove zeta koji ga je hitno transpotovao u bolnicu. Na opservaciji mu je dijagnostikovana teška povreda tetiva.

- Zbog povreda ne mogu lako uzbrdo da se krećem i obavljam poslove koje imam na selu. Ovo nije jedini slučaj, nedavno su napali i komšinicu Stoju, koja i dan danas ide na previjanja zadovijenih rana. Nažalost mi smo ovde usamljeni i nemamo kome da se žalimo, da nas spase ove muke - zaključio je Ćirović.

Pojava pasa lutalica u najudaljenjijim krajevima zabrinula je meštane Nove Varoši, pa sa strepnjom brinu za sebe i svoje ukućane.

- Toga ima koliko hoćete kod nas, dolaze u napuštene objekte i laju po celu noć, više se plašimo njih nego vukova, ulivaju strah u kosti svaki dan. Ima dosta dece koja kreće u školu a mi moramo da ih pratimo u stopu, - kažu meštani ovog kraja.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set