• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

29.11.2022

16:03

DECA POSADILA SKORO 100 SADNICA U MIONICI! Obezbedili budućim generacijama zdraviju i čistiju sredinu (FOTO)

Opštona Mionica

Vesti

DECA POSADILA SKORO 100 SADNICA U MIONICI! Obezbedili budućim generacijama zdraviju i čistiju sredinu (FOTO)

Podeli vest

Više od 100 učenika prvog i četvrtog razreda osnovne škole „Milan Rakić“ i predsednik opštine Mionica Boban Janković posadili su 93 sadnice u linijskom parku pored Ribnice

Za ovaj projekat ozelenjavanja Ministarstvo zaštite životne sredine i lokalna samouprava obezbedili su milion dinara. 

- Sada smo u linijskom parku posadili 93 sadnice u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine. Odradili smo veliki posao i obezbedili budućim generacijama zdraviju i čistiju sredinu. Hvala divnoj deci. Uređujemo deo po deo. Završili smo rasvetu, a sada radimo i tribine i svlačionice na fudbalskom terenu, koji se takođe nalazi u linijskom parku - rekao je Janković.

Foto: Opštona Mionica

U izgradnju linijskog parka Ministarstvo zaštite životne sredine i opština Mionica uložili su 16,7 miliona dinara, a početku radova prošle godine prisustvovala je i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović.

- Nekada se ovde nalazio zapušten prostor, a mi smo uspeli da napravimo i igralište i šetalište u dužini od 500 metara uz Ribnicu. Uz to, uspeli smo i da regulišemo jedan deo korita Ribnice. Nastavljamo sa dodatnim projekima, planiramo da u ovom parku napravimo i teniske terene - rekao je Janković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NA ŠUMADIJSKOM FESTIVALU RAKIJE NEMA ČEGA NEMA! Tu je piće od banana, borovnica, ribizli, ali ŠLJIVA KOLO VODI (FOTO)
Srbija

NA ŠUMADIJSKOM FESTIVALU RAKIJE NEMA ČEGA NEMA! Tu je piće od banana, borovnica, ribizli, ali ŠLJIVA KOLO VODI (FOTO)

Rakija može da se dobije od maline, banane, kivija, nara, borovnice, ribizle, skoro svakog voća... Ali, u tom razigranom maštovitom nizu, jedna je temelj cele priče. Šljivovica je ta koja prožima duh i tradiciju, ovog podneblja. Na trećem "Šumadijskom festivalu rakije" u Kragujevcu moglo je da se proba sve. Od "nezamislivog", kako neko reče, do onog tradicionalnog na šta smo navikli

29.11.2022

14:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set