• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.R.

30.11.2022

13:55

TRČE SA IDEJOM DA DOBIJU UREĐENU TRIM STAZU! Zrenjaninski Raning tim iz dana u dan sve brojniji

Beogradski polumaraton

Vesti

TRČE SA IDEJOM DA DOBIJU UREĐENU TRIM STAZU! Zrenjaninski Raning tim iz dana u dan sve brojniji

Podeli vest

Dvadesetak upornih Zrenjaninaca, koji redovno trče u Karađorđevom parku i imaju jasnu ideju da skrenu pažnju i izdejstvuju uređenje trim staze u ovom, jednom od najstarijih gradskih parkova, uspešno su predstavljali Zrenjanin na tradicionalnom Beogradskom polumaratonu

- Naša osnovna ideja je rekreacija, trčanje i zdravlje, a učešće na brojnim trkama širom Srbije, došlo je kao kruna upornosti, želje i htenja - kaže Velibor Mladenović, glavni zagovornik i idejni vođa ZR raning tima, ponosan na činjenicu da dame dominiraju na treninzima, koji ne izostaju ni po kiši, magli, vetru.

Foto: Beogradski polumaraton

 

- Zbog obaveza na poslu, trčimo u kasnim popodnevnim satima, tri puta tokom nedelje, uveliko nas uhvati mrak, ali ništa nam ne smeta - ističe Jelena Tabački, koja je bila u grupi koja je hrabro istrčala Beogradski polumaraton, uz napomenu da je atmosfera sjajna i da ne propušta ni jedan trening.

Foto: Beogradski polumaraton

 

Treninzi su, kako uglas poručuju, osmišljeni i pod stručnim okom licenciranih atletskih trenera, a veliku podršku ekipi pruža i nekadašnja reprezentativka u sprintu, Vukosava Đapić Atanacković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set