• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2023

07:07

U NAREDNA DVA SATA KIŠA ĆE PADATI U OVOM DELU SRBIJE! Oglasio se RHMZ, ovde je moguć i SNEG! Evo kakvo nas vreme čeka sledeće nedelje

Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

U NAREDNA DVA SATA KIŠA ĆE PADATI U OVOM DELU SRBIJE! Oglasio se RHMZ, ovde je moguć i SNEG! Evo kakvo nas vreme čeka sledeće nedelje

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima predviđa se prestanak padavina, zatim i postepeno razvedravanje sa severozapada. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni.

Jutarnja temperatura biće od minus jedan stepen do četiri, a najviša dnevna od pet do devet stepeni.

Foto: printskrin RHMZ

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, ujutru i pre podne povremeno sa kišom, a posle podne prestanak padavina.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura biće od dva stepena do četiri, a najviša dnevna oko sedam stepeni.

Biometeorološke prilike uticaće relativno nepovolјno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolјu i bolove u kostima.

Kiša u naredna dva sata

- U naredna dva sata ponegde u Bačkoj slaba kiša. U planinskim predelima, nizijama i po kotlinama magla koja smanjuje vidlјivost na oko 200 m, lokalno i na 100 m - najavio je RHMZ.

Foto: printscreen rhmz

Vreme narednih dana

U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Ujutru će biti više oblaka na jugu i istoku Srbije, a krajem dana na severu Vojvodine naoblačenje.

Vetar slab južni i jugoistočni, u košavskom području umeren, a u južnom Banatu popodne pojačan. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 8°C u do 12°C. Uveče suvo.

Od ponedeljka do petka vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar i povremena naoblačenja sa prolaznom kišom.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set