• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

03.12.2019

17:32

BOL NE PRESTAJE: Ona je na današnji dan pre 42 godine na svet donela KSENIJU PAJČIN! Majka Ljubica se gušila u suzama na Novom groblju, ćerki je donela NAJLEPŠI BUKET!

Estrada

BOL NE PRESTAJE: Ona je na današnji dan pre 42 godine na svet donela KSENIJU PAJČIN! Majka Ljubica se gušila u suzama na Novom groblju, ćerki je donela NAJLEPŠI BUKET!

Podeli vest

Na beogradskom Novom groblju danas se nešto pre 14 časova okupila porodica pokojne Ksenije Pajčin, koja bi na današnji dan slavila 42. rođendan

Na mesto gde počiva tragično nastradala pevačica sa najbližim rođacima i prijateljima izašla njena neutešna majka Ljubica kojoj, kako godine odmiču, sve teže pada Ksenijina smrt. Ona ni devet godina posle strašne tragedije nije skinula crninu, a ni ovaj ćerkin rođendan nije prošao bez suza.

KSENIJA JE NEKOLIKO DANA PRE TRAGEDIJE gostovala na televiziji i svi su tada PRIMETILI JEDAN JEZIV DETALJ - ukazivalo na UŽAS (VIDEO)

Foto: youtube printscreen/RTV Pink Official

Foto: youtube printscreen/RTV Pink Official

Ljubica je sve vreme plakala na grobu svoje ćerke na kojem je položila cveće i upalila sveću. Bolan prizor rasplakao je i druge članove Ksenijne porodice, koji su dali sve od sebe da uteše Ljubicu, koja već devet godina zaredom na Novom groblju obeležava dan kada je na svet donela Kseniju.

Foto: youtube printscreen/RTV Pink Official

Podsetimo, Ksenija Pajčin je stradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu vatrenim oružjem usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom i sebi oduzeo život.

Pogledajte i VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija