• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.12.2019

21:19

NIKOLIN OTAC SKRHAN BOLOM OTIŠAO PO TELO SINA! Na mestu gde je pretučen na smrt zapalio sveću

Estrada

NIKOLIN OTAC SKRHAN BOLOM OTIŠAO PO TELO SINA! Na mestu gde je pretučen na smrt zapalio sveću

Podeli vest

Siniša Kosanić otac Nikole Kosanića (22) koji je ubijen 8. decembra u Bratislavi stigao je u slovačku prestonicu kako bi preuzeo telo sina

On je vidno potresen i uplakan obišao i mesto na kom je njegovo dete nasmrt pretučeno i zapalio sveću, milujući fotografiju jedinca.

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Evo kako je tačno ubijen srpski građevinac u Slovačkoj

Podsetimo, Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota ubijen je u nedelju rano ujutru u Bratislavi, kada ga je grupa momaka, koji su najverovatnije takođe Srbi, pretukla do smrti posle svađe u redu za picu u jednom kiosku u centru grada.

(VIDEO) UHAPŠEN I TREĆI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NIKOLE U BRATISLAVI! Ovako su uhvaćeni dva Srbina i Makedonac, od kobne tuče bili u bekstvu

Foto: printscreen/slovačka policija

Snimci nadzornih kamera pre incidenta

On se vratio u Slovačku pre nekoliko dana sa svojim rođakom Draganom, gde je već neko vreme radio moleraj, a njegov rođak keramiku. U Srbiji je poslednji put bio u oktobru, na Svetog Luku, na veridbi svoje najmlađe sestre Bojane, pričaju komšije ubijenog mladića.

- Nikola je bio najmlađe dete u porodici, a osim Bojane imao je još dve starije sestre, koje su udate i žive u obližnjim selima. Nikola je srednju školu završio u Sopotu i posle toga jedno vreme živeo i radio u Beogradu, nakon čega je počeo da putuje. Uvek bi se javio kada bi se sreli, nikakve probleme nije pravio, bio je pošten i kulturan mladić - rekle su komšije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija