• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

02.03.2020

22:29

(VIDEO) PREMINUO SLAVNI VODITELJ! Glumci se 'otimali' da ih intervjuiše!

Estrada

(VIDEO) PREMINUO SLAVNI VODITELJ! Glumci se 'otimali' da ih intervjuiše!

Podeli vest

Džejms Liptonj, čiji su duboki glas i sjajni intervjui postali neotuđivi deo pop-kulture, pokrenuo je 1994. godine čuveni šou "Inside the actors studio"

Slavni voditelj Džejms Lipton, poznat zbog šoua "Inside the actors studio" koji je ugostio najpoznatija imena iz sveta filma, preminuo je u 93. godini.

(FOTO) ON JE BIO IZUZETNO LJUDSKO BIĆE! Marina Abramović se oglasila povodom SMRTI BIVŠE LJUBAVI!

PREMINULA NAJVEĆA LJUBAV MARINE ABRAMOVIĆ! Umetnik Ulaj izgubio je bitku u 77. godini - svi će ga pamtiti po OVOM DELU (VIDEO)

 

Vest o odlasku Liptona prenela je "Ovation TV", koja trenutno prikazuje upravo tu emisiju. Voditelj, čiji duboki glas i sjajni intervjui su postali neotuđivi deo pop-kulture, započeo je 1994. godine ovaj projekat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koncept intervjua bio je tet-a-tet, a u publici su bili studenti glume, s obzirom na to da je u pitanju bio zajednički poduhvat dve ustanove, "Actors studio" i "New School".

JEDNA POSETA BOLNICI U KOJOJ RADI MOJA SESTRA otkrila mi je tajnu koju je moj muž GODINAMA KRIO OD MENE

Velika imena prodefilovala su na pozornici sa Liptonom, među kojima su Pol Njumen, Barbra Strejsend, Meril Strip, Dastin Hofman, Kevin Spejsi i mnogi drugi.

Čak je list "Los Anđeles Tajms" jednom prilikom rekao za Liptona da je "voditelj koji bi mogao da dovede na intervju bilo koga".

POGLEDAJTE VIDEO:

Lipton je inače rodom iz Detroita, koji se u jednom trenutku tokom života preselio u Njujork kako bi postao glumac. Tokom karijere glumio je u nekoliko pozorišnih predstava i "sapunica", a u jednom trenutku je pisao i scenario za te TV serije.

Ovaj voditelj je tokom karijere 20 puta nominovan za Emija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija