• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

05.03.2020

20:18

OVA MAJKA DVOJE DECE ŽELELA JE DA IZNENADI SUPRUGA! Zbog onoga što je uradila, KOŽA JOJ JE BILA CRNA, A ONDA JE UMRLA! (FOTO)

Estrada

OVA MAJKA DVOJE DECE ŽELELA JE DA IZNENADI SUPRUGA! Zbog onoga što je uradila, KOŽA JOJ JE BILA CRNA, A ONDA JE UMRLA! (FOTO)

Podeli vest

Dan nakon što je podvrgnuta operaciji, počela je da boluje od dijareje i prevezena je u kliniku

Majka dvoje male dece Luz Dari Silva preminula je nakon operacije laserskog uklanjanja masti kojom je htela da iznenadi svog supruga.

Izgubila je život usled komplikacija laserske lipolize u gradu Barankabermeja u Kolumbiji.

Sestra žrtve, Nidia Patricia Silva, kaže da se Luz (29) odlučila na operaciju jer je želela da iznenadi svog supruga na odmoru u Španiji. Navodno je platila 4 miliona kolumbijskih pezoa za operaciju u kardiološkoj klinici Cardio koja je podrazumevala uklanjanje masnoće sa trbuha, bokova i leđa.

Laserska lipoliza je procedura kojom se lokalizovane masne naslage hirurški smanjuju i ne primenjuje se "usisavanje".

 

 

Dan nakon što je podvrgnuta operaciji, počela je da boluje od dijareje i prevezena je u kliniku San Nikolas sa niskim krvnim pritiskom. Kako dodaje njena sestra "koža joj je bila crna", a sve je navodno uzrokovano bakterijskom infekcijom. Ubrzo potom je prebačena na odeljenje intenzivne nege bolnice Magdalena Medio, ali je umrla tri dana nakon operacije.

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti, a rezultati još nisu objavljeni. Lekari su lokalnim medijima potvrdili da se bakterija koju je imala u njenom telu širila i pretpostavljaju da je to uzrokovalo njenu smrt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija